HOMEOPATIA

Kokonaisvaltainen, yksilöllinen hoitomuoto

Homeopaattisen hoidon kohteena on oireileva ihminen, ei yksittäinen oire. Oire ei ole syy, vaan seuraus siitä, ettei kaikki ole kunnossa.

 

Homeopaattisen hoidon päämääränä on vakauttaa kehon epätasapaino, joka voi esiintyä fyysisellä, mielen tai tunnetasolla. Homeopatia myös tukee kehon omia parantavia kykyjä.

Vastaanotolla haastattelun ja havainnoinnin  avulla potilaalle pyritään löytämään yksilöllisesti sopiva ja kokonaisvaltaisesti vaikuttava homeopaattinen lääke, joka aktivoi myös elimistön puolustusmekanismeja. Tämä käynnistää paranemisprosessin, mikä johtaa vähitellen oireiden häviämiseen.

 

Yksilöllisyyteen perustuvasta hoitoperiaatteesta johtuen samannimistä sairautta potevat voivat saada täysin eri valmisteen. Siksi taudin nimi tai lääketieteellinen diagnoosi ei ole ensisijaisen tärkeää, vaan henkilön tuntemien oireiden kokonaisuus. (Suomen homeopaatit ry)

Ensimmäinen hotiokerta kestää 1,5 tuntia. Tämän aikana käydään läpi niin fyysiset, psyykkiset kuin mentaaliset oireet mitä sinulla on. Saat tämän jälkeen homeopaattisen lääkeaineen jonka valitsen sinulle oireittesi perusteella. 1-2 viikon kuluttua kuulostelen vointiasi meilitse tai tekstarilla ja seuraavana tapaaminen on yleensä 4-6 viikon kuluttua.

Homeopatia sopii kaikenikäisille ihmisille vauvasta ikäihmisiin. 

Homeopatia on täydentävää hoitoa eikä korvaa lääkärin määräämää hoitoa.

Homeopaattisia lääkeaineita ja valmisteita valvoo Suomessa Fimea.

Lisää tietoa homeopatiasta

www.homeopatiainfo.fi

www.homeopaatit.fi

www.homeopatiframjandet.se